Walkies4Events - diensten - hoofding - antenne hangen in stelling

Een jarenlange ervaring tot jouw dienst

Naast het verkopen en verhuren van radiocommunicatiemateriaal, willen wij ook aan jouw behoefte aan ondersteuning voldoen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou immers helpen jouw communicatieverhaal waar te maken, én onze dienst beperkt zich niet enkel tot het geven van advies!
 

Neem gerust een kijkje in ons dienstenaanbod!

Dekkingsberekening

Het is belangrijk dat je steeds kan rekenen op een ongestoorde communicatie tussen de walkie talkies. Bij Walkies4Events kunnen wij op voorhand de dekking van het zendbereik op jouw locatie uitrekenen, zowel binnenshuis (indoor) als buitenshuis (outdoor).

Klik hier voor meer informatie over de indoor- en outdoordekkingsberekeningen.

 

Steeds een radiocommunicatieprofessional ter plaatse.

Klik hier voor meer informatie over de diensten on site.

  • VERDELING WALKIE TALKIES TER PLAATSEOnze collega neemt jou het verdelen van de walkie talkies uit handen tijdens jouw evenement. Dit kan al dan niet met behulp van ons scanningsprogramma

  • DISPATCHINGOnze professionele gediplomeerde dispatcher registreert de verschillende oproepen, volgt deze op en geeft deze door aan de juiste personen. 

  • INTERNE OPERATIONELE OVERLEGCOÖRDINATIEOnze collega verleent jou non-stop professioneel advies gedurende jouw evenement. 

  • OPLEIDING ON SITETijdens jouw evenement krijgen jij en jouw werknemers een uitgebreide uitleg i.v.m. de werking van de toestellen en het correct uitvoeren van verschillende soorten oproepen. 

  • VOICE RECORDING TOOLAlle gevoerde oproepen tijdens jouw evenement worden opgenomen en geregistreerd, zodat je deze live of nadien opnieuw kan beluisteren.

 

Gravure

Verklein de kans op diefstal van jouw materiaal door er jouw merkteken op te laten graveren.

Klik hier voor meer informatie over onze graveerservice.

 

Herstellingen

Een van onze radiocommunicatieprofessionals voert de revisie van jouw defecte toestellen uit in de werkplaats van onze zaak.

Klik hier voor meer informatie over de herstellingen.

 

Opleiding radiocommunicatie

Indien je graag meer zou willen weten over de werking van radiocommunicatie, dan kan je bij ons in de zaak of in jouw eigen bedrijf een opleiding volgen over onder andere de werking van de toestellen en het correct uitvoeren van verschillende soorten oproepen. 

Klik hier voor meer informatie over de opleiding radiocommunicatie.

 

Scanning

Aan de hand van ons scanningsprogramma kan je bijhouden wie welk toestel bij zich heeft en waar de toestellen zich bevinden tijdens jouw evenement. Deze service kan eventueel gecombineerd worden met het verdelen van walkie talkies ter plaatse.

Klik hier voor meer informatie over het scanningsprogramma.