Offerteformulieren

Wens je een offerte voor het huren of aankopen van materiaal? Vul dan één van de onderstaande offerteformulieren in. We beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk.

Voor vragen of bijkomende inlichtingen staan wij uiteraard ook telefonisch ter beschikking tijdens onze openingsuren op het nummer 03/449.89.80. Voor technische problemen zijn wij 7 op 7 bereikbaar. 

Verhuur

Vergunningsvrije walkietalkies en accessoires

Vraag hier een offerte aan voor de huur van de volgende walkietalkies en hun toebehoren: Kenwood TK-3301 en Kenwood TK-3401D.

Vergunde walkietalkies en accessoires

Vraag hier een offerte aan voor de huur van de volgende walkietalkies en hun toebehoren: Kenwood TK-3302, Kenwood TK-3160, Hytera DMR, Hytera PD705VHF, repeaters en basisstations. 

Tetra walkietalkies en accessoires

Vraag hier een offerte aan voor de huur van de volgende walkietalkies en hun toebehoren: Hytera tetra, Motorola tetra en basisstations. 

SIM Trunk walkietalkies en accessoires

ATEX walkietalkies en accessoires

Accessoires voor walkietalkies

Intercom

Vraag hier een offerte aan voor de huur van onze intercomsystemen: de draadloze CT-Dect of de ASL interface. 

Satelliettelefoon 

Megafoons

Staaflampen

 


Verkoop

Het vinden van de beste permanente walkietalkie-oplossing voor jouw communicatieprobleem is erg complex. Vandaar raden we onze klanten aan hierover rechtstreeks contact met ons op te nemen via een telefoontje of e-mailtje. 

Klik hier om contact met ons op te nemen voor de aankoop van walkie talkies en diversen.

Accessoires voor ASTRID-walkietalkies

Flightcases & koffers

Marifoons

Megafoons

Mensentellers