Jouw radiocommunicatie op maat!

Reeds verschillende bedrijven hebben de meerwaarde van een goed communicatiesysteem ontdekt en bestelden bij ons walkie talkies en intercom headsets om hun producties sneller, efficiënter en veiliger te doen verlopen!

Zo zorgen onze walkie talkies voor een vlotte interne communicatie bij o.a. supermarkten, slagerijen, tuincentra en autogarages. 

We verkochten daarnaast ook tientallen draadloze Intercom headsets aan bedrijven die, ondanks de nodige social distance, er nu toch in slagen om op een veilige manier opleidingen te geven.

Particulieren kunnen bij ons steeds terecht via mail of telefoon. Check zeker ook onze webshop voor online verkoop : www.shop.walkies4events.com

Snel communiceren = snel oplossen

Radiocommunicatie met walkie talkies blijft de snelste, eenvoudigste én meest betrouwbare manier om te communiceren op je productie. Het organiseren en coördineren van de veiligheid, de technische ondersteuning, de productieprocessen, enz. blijft namelijk in alle omstandigheden gegarandeerd. 

Wil jij ook de workflow verbeteren en een snelle, efficiënte en veilige productie? 

Bekijk dan hier ons aanbod of neem contact met ons op. We werken dan samen met jou de beste oplossing voor jouw bedrijf uit!


Verhuur

Een vlotte communicatie tijdens je evenemenent

Van jeugdfuif tot mega-event, van bouwwerf tot onderzoeksproject, voor elk budget: Walkies4Events staat voor je klaar.

MEER WETEN

Verkoop

Een efficiëntere workflow tijdens je project

Met ons uitgebreid assortiment werken wij samen met jou toe naar de beste oplossing voor jouw communicatie-uitdaging. 

MEER WETEN

Diensten

Meer dan 25 jaar ervaring ter beschikking

Naast de verhuur en verkoop willen we ook voorzien in de behoefte aan ondersteuning. Zo kan je bij ons ook terecht voor herstellingen, opleidingen, enz. 

MEER WETENAdres:

Prins Boudewijnlaan 17 Unit 2,
2550 Kontich, België

Uitgebreide routebeschrijving
Korte routebeschrijving:

Walkies4events bevindt zich op 1km van de afrit Kontich (E19)

Je kan de industriezone bereiken via de oprit (eerste oprit voorbij de XL Carwash) vanaf de Prins Boudewijnlaan. Bij het oprijden van het industrieterrein zie je 3 routeaanwijzingspanelen zoals op de eerste foto. Volg de oranje route naar 'huisnummer 17, Kontich 2'. Walkies4Events ligt aan de achterzijde van het industrieterrein zoals op de tweede foto staat aangeduid. Je dient dus helemaal rond het gebouw aan jouw linkerkant te rijden. Voor een meer gedetailleerdere routebeschrijving, verwijzen we je graag naar de 'Uitgebreide routebeschrijving'.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Social Media
Reviews op Eventplanner
Partner met BESA

Bekijk zeker ook onze sociale media kanalen en blijf op de hoogte.