Verhuur Tetra Walkie Talkies

Tetra-walkie talkies werken op het tetra-netwerk van Entropia. Deze netwerken vind je verspreid over Vlaanderen en Brussel terug. Op deze plaatsen is het zendbereik erg uitgebreid. Men gebruikt tetra-walkie talkies dan ook vaak tijdens evenementen/producties die op meerdere locaties tegelijk plaatsvinden.

Inbegrepen in de huurprijs: voldoende opgeladen batterijen, tetra-vergunning, 1 accessoire naar keuze per walkie talkie en laders (meerdere dagen huur)

Vind hier meer informatie over:

Onze tetra-walkie talkies en accessoires

We hebben twee verschillende merken tetra-walkie talkies in ons gamma: 
 

Bekijk zeker ook onze sociale media kanalen en blijf op de hoogte.


Bekijk hier de toelichting:

Mogelijke accessoires voor Hytera en Motorola:

Walkies4Events - Oortjes met beugel

Oortjes met beugel

Walkies4Events - RAH2

Oortjes met in ear

Walkies4Events - SM13N1

Microluidsprekers

 

Walkies4Events - Lichtgewicht headset

Lichtgewicht headsets

Walkies4Events - Heavy duty headset

Heavy duty headsets

 

 


Werking van het Entropia-netwerk

Het tetra-netwerk van Entropia bestaat uit één of meerdere repeaterstations die met elkaar verbonden zijn. Hierdoor is het zendbereik automatisch ook veel groter. Het netwerk werkt volledig zelfstandig en is daardoor zeer stabiel en gebruiksvriendelijk. De tetra-netwerken zijn terug te vinden in Vlaanderen en Brussel. 

Bij de huur van tetra-walkie talkies is het gebruik van de bijhorende zendvergunning inbegrepen. Wij regelen hiervoor alle administratie. Van extra gesprekskosten is hier geen sprake. 
 


Mogelijke oproepen

  • Group Call: om een volledige groep tegelijk op te roepen. Elk lid van deze groep kan dan aan het gesprek deelnemen, tot de oproeper het gesprek beëindigt.
  • Individual Call: om één toestel uit de communicatievloot op te roepen, zonder dat de anderen het gesprek kunnen horen.
     


Toepassingen

  • Parades: bloemencorso's, historische ommegangen, carnavalstoeten, ...
  • Transport: pendeldiensten en shuttlebussen, vervoer voor VIP's
  • Sportevenementen: marathons, wandeltochten, autorally's, ...
  • Mobiliteitscontrole
     

Alternatieven

Is er op de locatie van jouw evenement/productie geen tetra-netwerk van Entropia aanwezig? Dan bieden we als oplossing vaak de SIM trunk walkie talkies aan.

SIM trunk walkie talkies

SIM trunk walkie talkies werken net hetzelfde als een gewone walkie talkie, maar dan via het 3G/4G- en wifi-netwerk. Dit wil zeggen dat je zonder zendvergunning beschikt over een (inter)nationaal zendbereik. De huurprijs van de SIM trunk walkie talkies valt in dezelfde categorie als de tetra walki talkies. 

Klik hier voor meer informatie over de SIM trunk walkie talkies.