Verkoop laders

Is jouw lader toe aan vervanging? Of heb je misschien een extra lader nodig? Voor elk type walkie talkie dat we verkopen, hebben we steeds laders beschikbaar. 

Hieronder vind je slechts enkele exemplaren uit ons aanbod. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren indien je hetgeen je zoekt hieronder niet terugvindt.  

Walkies4Events - Lader voor KNB-45LKenwood KSC-35E

De Kenwood KSC-35E is een enkelvoudige snellader, dat de volgende batterij zonder problemen kan laden: 

  • KNB-45L

Afmetingen (H x B x D): 43,2 x 86,3 x 100 mm
Gewicht: 90 gram

 

Walkies4Events - Inbouwlader voor Kenwood KSC-35Kenwood KMB-35 inbouwlader

Dankzij de Kenwood KMB-35 kan je op een compacte wijze 6 walkie talkies tegelijkertijd opladen. Er is montageplaats voorzien voor 6 enkelvoudige snelladers type Kenwood KSC-35. De ingebouwde adapter zorgt ervoor dat je met deze multi-lader slechts 1 stopcontact nodig hebt om alle walkie talkies op te laden. 

 

Walkies4Events - Autolader voor Kenwood KSC-35 - KNB-45L

Kenwood KVC-22 autolader

Dankzij dit hulpstuk is het mogelijk om jouw walkie talkie in de wagen op te laden. De Kenwood KVC-22 werkt als een houder die je op een plaats naar keuze in de auto installeert. Hierin kan je gemakkelijk de snellader, type Kenwood KSC-35, plaatsen om jouw walkie talkie te laden. Het pakket is ook steeds voorzien van een koppelstuk voor het stroompunt in de wagen (aansteker-adapter). 

 

Walkies4Events - Lader voor KNB-29N, KNB-45L, KNB-53N, KNB-63L en KNB-65LKenwood KSC-43E 

De Kenwood KSC-43E is een enkelvoudige snellader, dat de volgende batterijen zonder problemen kan laden: 

  • KNB-29N
  • KNB-45L
  • KNB-53N
  • KNB-63L
  • KNB-65L

Afmetingen (H x B x D): 40,9 x 85,7 x 100 mm
Gewicht: 113 gram

 

Walkies4Events - verkoop flightcases & koffers - Universele koffers met ingebouwde ladersUniversele koffers met ingebouwde laders

Naast een opberg- en transportfunctie, kan je dit type koffer ook gebruiken om jouw toestellen laden. Deze koffer is verkrijgbaar met 4,5 of 6 laadpunten. Vooraan in de koffer is er steeds een extra ruimte uitgespaard om toestellen en accessoires in op te bergen. 

 

Walkies4Events - Lader voor Kenwood PKT-23E - KSC-44MLKenwood KSC-44ML Adapter voor PKT-23E

Dankzij deze adapter, heb je slechts 1 stopcontact nodig om tot 6 walkie talkies type Kenwood PKT-23E op te laden. Plug (enkele van) de 6 laadkabeltjes in de afzonderlijke laadstationnetjes, en schakel de laders vervolgens aanéén. Met het andere uiteinde van de adapter, kan je alle 6 de laadstations van stroom voorzien.