Verkoop draagtassen

De draagtassen zijn een ideale oplossing indien je het materiaal niet (veilig) aan jouw kledij kan bevestigen. Of denk maar aan een medewerker die voortdurend in en uit de auto moet stappen of die op grote hoogtes moet werken. Deze accessoires zijn steeds van een licht materiaal gemaakt om het draagcomfort te vergroten. 

Bij de draagtassen maken we het onderscheid tussen holsters en harnassen (chest packs). 

Walkies4Events - verkoop accessoires - draagtassen - hostersHolsters

Lederen draagtas met swiffel voor Kenwood-toestellen: een swiffel is te bevestigen aan de riem en laat jouw toestel toe om flexibel mee te draaien met jouw bewegingen.

 

 

Harnassen

Walkies4Events - verkoop accessoires - draagtassen chestpacksChest pack voor Motorola-toestellen: dankzij de velcrosluitingen aanpasbaar aan elk type walkie talkie

Chest pack voor Hytera-toestellen: geproduceerd in nylon en dankzij de velcrosluitingen aanpasbaar aan elk type walkie talkie

 


Andere mogelijke accessoires

Walkies4Events - verkoop accessoires - microluidsprekers - Kenwood KMC-45Microluidsprekers

Dit accessoire verhoogt de verstaanbaarheid en het bedieningsgemak van jouw walkie talkie aanzienlijk. De microluidsprekers die wij aanbieden zijn zeer krachtig én bestand tegen spatwater en stof. 

Klik hier voor meer informatie over onze microluidsprekers.

 

Walkies4Events - verkoop accessoires - oortjes - met oorhanger, schelp of in earOortjes

Een oortje is ideaal, wanneer de omstaanders jouw conversaties niet mogen horen. 

Walkies4Events - verkoop accessoires oortjes - draadloze oortjesPak je alles toch liever wat discreter aan? Dan kan je opteren voor het draadloze oortje. Vanaf een vaste of mobiele walkie talkie kan men jou boodschappen influisteren. De beste oplossing dus voor undercoveropdrachten of acteerprestaties.

Klik hier voor meer informatie over onze (draadloze) oortjes.

 

Walkies4Events - verkoop accessoirs - headsets - heavy duty of lichtgewichtHeadsets

Een headset staat je toe om meer bewegingsvrijheid te hebben. Ze staan immers stevig op het hoofd en dempen daarnaast ook nog eens het omgevingsgeluid.

Klik hier voor meer informatie over onze headsets.

 

Walkies4Events - verkoop accessoires - batterijen - Kenwood KNB-53NMBatterijen

De batterij is een noodzakelijke accessoire voor het gebruik van walkie talkies. Maar een reservebatterij is vaak ook een goede optie wanneer je jouw walkie talkie langdurig gebruikt. 

Klik hier voor meer informatie over onze batterijen.

 

Walkies4Events - Lader - Kenwood KSC-35Laders

Is jouw lader toe aan vervangen? Of heb je misschien een extra lader nodig? Voor elk type walkie talkie dat we verkopen, hebben we steeds laders beschikbaar. 

Ontdek hier enkele exemplaren uit ons aanbod.