Verhuur vergunningsvrije walkie talkies

Walkie talkies zonder vergunning kan je meteen inzetten. Je communiceert dan via de frequenties die door iedereen vrij te gebruiken zijn. Dat is gemakkelijk, maar je dient er wel rekening mee te houden dat andere gebruikers mogelijks kunnen meeluisteren of jouw communicatie zouden kunnen storen.

Al onze verhuurde toestellen zijn meteen klaar voor gebruik: alle batterijen zijn vooraf voor jou opgeladen (ook de reservebatterijen), je krijgt 1 gratis accessoire naar keuze mee en bij een verhuur langer dan 1 dag voorzien we steeds een snellader zonder meerkost.

Walkies4Events - verschil tussen analoge en digitale modus
Wij verhuren twee typen vergunningsvrije walkie talkies: analoge en digitale toestellen. Het verschil is vooral te merken aan het einde van het zendbereik van de toestellen. Bij analoge toestellen zal er, naarmate er meer afstand tussen de toestellen is, meer ruis optreden en zal het geluid geleidelijk wegvallen. Bij digitale toestellen zal het geluid zuiver blijven tot aan de effectieve rand van het zendbereik, wat door onze klanten als zeer positief wordt ervaren.

 

Walkies4Events - verhuur vergunningsvrije walkie talkies - Kenwood TK3301Kenwood TK3301 | Analoge walkie talkie

  • Ideaal om te communiceren over een afstand van 650m (indoor) en tot 2km in open terrein
  • Spatwaterdicht, perfect te gebruiken in openlucht
  • Hoog gebruiksgemak: 16u operationeel met een opgeladen batterij
  • De 8 analoge frequenties worden verdeeld over 16 kanalen 
  • Geen vergunning nodig: dat is goedkoper en zo kan je ook op het laatste moment nog extra walkie talkies bijvragen
  • Deze toestellen kunnen in heel Europa vrij gebruikt worden

 

Walkies4Events - verhuur vergunningsvrije walkie talkies - Kenwood TK3401DKenwood TK3401D | Digitale walkie talkie

Dit toestel heeft alle voordelen van de analoge Kenwood TK-3301, maar met nog enkele extra's:

  • Naast 8 analoge kanalen, beschik je met deze toestellen over 16 extra digitale kanalen. Dankzij deze extra kanalen is er minder kans dat jouw communicatie gestoord wordt door de walkie talkies van andere gebruikers (bv. van leveranciers op hetzelfde evenement)
  • Betere geluidskwaliteit: digitale toestellen filteren het omgevingsgeluid weg zodat jouw stem beter verstaanbaar is
  • Geen ruis tot aan het einde van het zendbereik: als je het einde van het zendbereik nadert, zal je weinig tot geen ruis waarnemen tijdens de communicatie. Wel zal het signaal meteen wegvallen, wanneer je voorbij het einde van het bereik probeert te zenden. 

 


Extra informatie

Altijd 1 accessoire naar keuze gratis inbegrepen

Wij willen dat jouw communicatie vlot verloopt. Accessoires zijn hier soms heel belangrijk én wij leveren er bij de huur van onze toestellen er steeds één zonder meerprijs bij!  Indien je toch meer accessoires wenst dan toestellen, rekenen we per extra accessoire een faire huurprijs van €2,00 per dag aan. 

Een voorbeeld: communiceer je in een rumoerige ruimte? Met een walkie talkie aan de broeksriem gaat een belangrijke oproep misschien verloren. Maar met een gratis bijgeleverd professioneel oortje komt de boodschap gegarandeerd aan. 

Je kan kiezen uit deze gratis accessoires:

Uitzondering: voor een faire prijs kan je ook opteren voor de 'heavy duty' headsets.

 

Verhuur SIM trunk walkie talkies

De SIM trunktoestellen combineren het beste van radiocommunicatie met telefonie. Ze werken namelijk net hetzelfde als de gewone walkie talkie, maar dan via het 2G/3G/4G- en wifi-netwerk. Een ideale oplossing dus wanneer je een groot zendbereik wilt benutten. 

Klik hier voor meer informatie over de SIM trunk walkie talkies.

 

Verhuur vergunde walkie talkies

Bij Walkies4Events kan je ook walkie talkies met vergunning huren. Je gebruikt dan enkel de frequenties die aan jou zijn toegewezen. Hiermee vermijd je dat anderen zouden kunnen meeluisteren of jouw communicatie zouden kunnen storen. Wel dien je hiervoor ruim op voorhand een zendvergunning aan te vragen. 

Klik hier voor meer informatie over de vergunde walkie talkies.