Walkies4Events - jouw radiocommunicatie op maat

Jouw radiocommunicatie op maat!

Radiocommunicatie met walkie talkies blijft de snelste, eenvoudigste én meest betrouwbare manier om te communiceren op jouw evenement. Het organiseren en coördineren van de catering, de veiligheid, de technische ondersteuning, de logistieke diensten, enz. blijft namelijk in alle omstandigheden gegarandeerd. 

Snel communiceren = snel oplossen

Met onze 25-jaar lange 'knowhow' en een uitgebreid arsenaal aan professioneel en kwalitatief materiaal zorgen wij ervoor dat je in alle situaties snel de juiste persoon bereikt. Zo ben je er altijd zeker van dat de security snel ter plaatse is, technische problemen vlug aangepakt worden, de frigo's op tijd aangevuld zijn, ... Kortom: wij helpen jou graag op weg naar een succesvol en uniek evenement. 

Speciaal voor de HULPDIENSTEN, verkopen wij ook accessoires voor de toestellen die actief zijn op het ASTRID-netwerk. Klik hier voor meer informatie. 


Walkies4Events - Verhuur radiocommunicatie

Verhuur

Organiseer je een evenement?

Heb je éénmalig of slechts af en toe walkie talkies nodig? Walkies4Events verhuurt betrouwbare toestellen en randapparatuur om jouw evenement vlot en veilig te laten verlopen. Van jeugdfuif tot mega-event, voor elk budget: wij staan voor je klaar!

MEER WETEN?
Walkies4Events - verkoop radiocommunicatie walkie talkies

Verkoop

Gebuik je vaak walkie talkies?

Je kan bij ons ook kwaliteitsvolle toestellen en randapparatuur aankopen. Vertel ons jouw verhaal zodat wij je met ons ruim assortiment kunnen begeleiden naar de beste oplossing voor jouw communicatie-uitdaging.

MEER WETEN?
Walkies4Events - een jarenlange ervaring tot jouw dienst

Diensten

Behoefte aan extra ondersteuning?

Naast onze verhuur- en verkoopdienst, maken onze kennis en ervaring vaak het verschil. Hoe complex jouw evenement ook is, wij vinden altijd een oplossing. Opleidingen, herstellingen en dekkingsberekeningen zijn maar enkele van onze diensten. 

MEER WETEN?Adres:

Prins Boudewijnlaan 17 Unit 2,
2550 Kontich, België

Uitgebreide routebeschrijving
Korte routebeschrijving:

Walkies4events bevindt zich op 1km van de afrit Kontich (E19)

Je kan de industriezone bereiken via de oprit (eerste oprit voorbij de XL Carwash) vanaf de Prins Boudewijnlaan. Bij het oprijden van het industrieterrein zie je 3 routeaanwijzingspanelen zoals op de eerste foto. Volg de oranje route naar 'huisnummer 17, Kontich 2'. Walkies4Events ligt aan de achterzijde van het industrieterrein zoals op de tweede foto staat aangeduid. Je dient dus helemaal rond het gebouw aan jouw linkerkant te rijden. Voor een meer gedetailleerdere routebeschrijving, verwijzen we je graag naar de 'Uitgebreide routebeschrijving'.


Reviews op Eventplanner
Partner met BESA