Walkies4Events - jouw radiocommunicatie op maat

Jouw radiocommunicatie op maat!

Radiocommunicatie met walkie talkies blijft de snelste, eenvoudigste én meest betrouwbare manier om te communiceren op je productie. Het organiseren en coördineren van de catering, de veiligheid, de technische ondersteuning, de productieprocessen, enz. blijft namelijk in alle omstandigheden gegarandeerd. Met onze 25-jaar lange 'knowhow' en een uitgebreid arsenaal aan professioneel en kwalitatief materiaal zorgen wij ervoor dat je in alle situaties snel de juiste persoon bereikt. Kortom: wij helpen jou graag op weg naar een succesvol en uniek evenement of een efficiëntere workflow binnen je bedrijf. 

Wij zoeken een extra technieker!

Heb je interesse en zou je graag deel uitmaken van ons topteam? Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar dieter@walkies4events.com. Misschien ben jij niet de persoon die wij zoeken, maar ken je wel iemand die geschikt zou zijn voor deze droomjob? Deel deze vacature dan zeker via je sociaal netwerk.


Walkies4Events - Verhuur radiocommunicatie

Verhuur

Organiseer je een evenement?

Heb je éénmalig of slechts af en toe walkie talkies nodig? Walkies4Events verhuurt betrouwbare toestellen en randapparatuur om jouw evenement of tijdelijk project vlot en veilig te laten verlopen. Van jeugdfuif tot mega-event, van bouwwerf tot onderzoeksproject, voor elk budget: wij staan voor je klaar!

MEER WETEN?
Walkies4Events - verkoop radiocommunicatie walkie talkies

Verkoop

Gebuik je vaak walkie talkies?

Je kan bij ons ook kwaliteitsvolle toestellen en randapparatuur aankopen. Vertel ons jouw verhaal zodat wij je met ons ruim assortiment kunnen begeleiden naar de beste oplossing voor jouw communicatie-uitdaging.

MEER WETEN?
Walkies4Events - een jarenlange ervaring tot jouw dienst

Diensten

Behoefte aan extra ondersteuning?

Naast onze verhuur- en verkoopdienst, maken onze kennis en ervaring vaak het verschil. Hoe complex jouw productie ook is, wij vinden altijd een oplossing. Opleidingen, herstellingen en dekkingsberekeningen zijn maar enkele van onze diensten. 

MEER WETEN?Adres:

Prins Boudewijnlaan 17 Unit 2,
2550 Kontich, België

Uitgebreide routebeschrijving
Korte routebeschrijving:

Walkies4events bevindt zich op 1km van de afrit Kontich (E19)

Je kan de industriezone bereiken via de oprit (eerste oprit voorbij de XL Carwash) vanaf de Prins Boudewijnlaan. Bij het oprijden van het industrieterrein zie je 3 routeaanwijzingspanelen zoals op de eerste foto. Volg de oranje route naar 'huisnummer 17, Kontich 2'. Walkies4Events ligt aan de achterzijde van het industrieterrein zoals op de tweede foto staat aangeduid. Je dient dus helemaal rond het gebouw aan jouw linkerkant te rijden. Voor een meer gedetailleerdere routebeschrijving, verwijzen we je graag naar de 'Uitgebreide routebeschrijving'.


Reviews op Eventplanner
Partner met BESA